Lijepa & njegovana

Serumi za lice i zašto ih trebamo?

Serumi za lice već su poprilično dio rutine mnogih žena, ali još uvijek nemaju zasluženu pažnju koju bi trebali imati i mnoge žene smatraju da je krema dovoljna. Koji je vaš stav? U nastavku doznajte više o važnosti seruma za lice u svakodnevnoj njezi kože. Upoznajte i ULOLA serume koji uspješno rješavaju neka stanja i probleme kože.

Serumi za lice – prednosti

Za razliku od krema, serumi za lice su koncentriraniji i prodiru dublje u kožu. Odlični su kao priprema lica za kremu i pojačavaju njezino djelovanje. Naš savjet vam je da serumu uvijek date minutu-dvije da se upije prije nego nanesite kremu. U slučaju da osjećate da vam je serum dovoljan, krema nije nužna (recimo kod hidratacije masne kože).  Primjer je ULOLA Facelift uljni serum koji je dovoljan kao noćna njega lica za masnu i mješovitu kožu.

Za razliku od kreme, budući da je neopterećen mnogim sastojcima, serum se slobodno i punom snagom fokusira na određeni problem kože, npr. čišćenje kože, hidrataciju ili anti-age učinak. Divno je kako serumi tijekom noći „čine čuda“ za kožu. Izaberete serum koji odgovara vašim zahtjevima i tipu kože i brzo ćete primijetiti rezultate. U nastavku ćemo vas upoznati s TRI ULOLA ODLIČNA SERUMA i s njihovim djelovanjem.

Stanje kože: koža sklona prištićima i aknama
ULOLA SERUM: Serum za problematičnu kožu, 49,90 kn

Serum za problematičnu kožu s ekstraktom vrbe uspješno odstranjuje odumrle stanice, regenerira kožu te odstranjuje prištiće i komedone. Serum se koristi isključivo navečer, idealno vrijeme je upravo sada, kad nije sunčano.

Naime, ekstrakt vrbe je prirodni eksfolijant zbog sadržaja salicilne kiseline te pri svom djelovanju skida površinski sloj kože prodirući duboko u pore čisteći ih. Kako ne bi isušivao kožu, serumu je nadodan i Hygroplex, kompleks ovlaživača koji smanjuje isušivanje kože. No, i dalje savjetujemo da uz serum koristite hidrataciju kremom ili ULOLA hidratacijskim serumom.

Primjena: na očišćeno lice, navečer, nanijeti prstima 2-3 kapi serum na željeno područje izuzev područja oko očiju (može i na cijelo lice za učinak čišćenja i obnove kože). Ostaviti da djeluje 10-ak min bez ispiranja, nakon toga nastaviti uobičajenom njegom.

Gdje ga kupiti? Serum za problematičnu kožu je dostupan preko našeg web shopa, ali u trgovinam dm Hrvatska.

 

Stanje kože: suha koža
YBW: Serum za lice – hidratacijski booster, 79,90 kn

Bogata kombinacija kvalitetnih sastojaka serum za lice iz linije YBW čini posebnim i vrlo snažnim hidratacijskim boosterom. Uz redovu uporabu, koža postaje glatka, osvježena, zategnutija, umanjeni su nedostaci. Sadrži Diffuporine® peptid koji pomaže vlažnost iz dubljih slojeva kože vezati za površinski sloj čime se pojačava vrlo intenzivna hidratacija kože. Ovaj moćan peptid ima i ulogu stvaranja zaštitne barijere kože te ju tako štiti od vanjskih čimbenika, a pomože i sintezi kolagena. Serum se brzo upija i jako lijepo kombinira s energetskom kremom za lice iz iste linije.

Gdje ga kupiti? Dm Hrvatska & naš web shop:  serum za lice iz linije YBW. Ovaj serum dio je YBW poklon paketa, 129,90 kn .

 

Facelift poklon paket novostiStanje kože: suha, umorna koža, vidljive bore
Facelift serum za lice, 59,90 kn

Facelift serum za lice je 100% prirodni uljni koncentrat za revitalizaciju kože s anti-age učinkom. Hrani i obnavlja kožu te ublažava vidljivost postojećih kao i nastanak novih bora. Posebnost mu je što je uljni koncentrat, jer sadrži visokovrijedna hladno prešana biljna ulja. Posebno ga obožava suha koža koja djeluje umorno i sivkasto, ali i mješovita koža. Brzo vraća svježinu licu i pomlađeni izgled kože.

Dm Hrvatska & naš web shop: Facelift serum za lice. Ovaj serum je i dio Facelift poklon paketa, 129,90 kn. Paket je dostupan preko web shopa i dm Hrvatska (stiže na police upravo krajem studenog 2018. godine).

Uživajte u prirodnoj ULOLA njezi kože i ne zaboravite na moć seruma!