YBW SERUM ZA LICE-HIDRATACIJSKI BOOSTER

79,90 kn 63,90 kn

Bogata kombinacija kvalitetnih sastojaka serum za lice iz linije YBW čini posebnim i vrlo snažnim hidratacijskim boosterom. Uz redovu uporabu, koža postaje glatka, osvježena, zategnutija, umanjeni su nedostatci. Serum se u praktičnoj primjeni pokazao kao dobra podloga za make-up (odlična je baza za tekuće pudere).

Proizvod: serum za lice – hidratacijski booster s peptidima
Djelovanje: bogata hidratacija svih tipova kože
Primjena: nanijeti na prethodno očišćenu kožu lica
Sastojci: obogaćen vitaminom b3 i kompleksom ovlaživača Hygroplex (aminokiseline urea i ovlažujući šećeri)
Pakiranje: 30 ml, airless pumpica, pakirano u kutiju
Rok trajanja: 18 mjeseci
Prodaja: dm Hrvatska, INTERSPAR

Opis

Serum za lice iz linije YOUNG BUSINESS WOMAN – hidratacijski je booster s aktivnim sastojkom peptidom Diffuporine®. Namijenjen je  ženama u dobi od 20 do 45 godina života koje žive vrlo aktivno i suočavaju se sa svakodnevnim stresom. Pomaže bogatoj hidrataciji kože i njezinoj zaštiti od vanjskih čimbenika.

Serum za lice sadrži Peptid Diffuporine®

Diffuporine® je peptid koji pomaže vlažnost iz dubljih slojeva kože vezati za površinski sloj čime se pojačava vrlo intenzivna hidratacija kože. Ovaj moćan peptid ima i ulogu stvaranja zaštitne barijere kože te ju tako štiti od vanjskih čimbenika.

Serum za lice sadrži i cijeli kompleks ovlaživača Hygroplex, a  jedan od vrlo važnih sastojaka je i niacinamid (vitamin B3) čija zadaća je, pored hidratacije, smirivanje kože i umanjenje crvenila, iako to nije primarno djelovanje ovog proizvoda.

Serum se koristi za dnevnu kao i noćnu njegu lica. Odlično se kombinira uz Energizirajuću kremu za lice s kofeinom i ginsengom iz iste linije te pruža potrebnu hidrataciju koži koja se tretira ULOLA serumom za problematičnu kožu lica.