YBW ENERGIZIRAJUĆA KREMA ZA LICE

79,90 kn 63,90 kn

Energizirajuća krema za lice na bazi kofeina i ginsenga hrani kožu ne ostavljajući je „masnom“, obnavlja, povećava čvrstoću i elastičnost kože te joj vraća energiju.

Proizvod: energizirajuća krema za lice s kofeinom i ginsengom
Djelovanje: energizira, revitalizira kožu dajući joj mladenačku svježinu
Primjena: kremu nanijeti na prethodno očišćenu kožu lica izbjegavajući područje oko očiju
Sastojci: prirodni multiaktivni komplex lagane hidratantne teksture, s kofeinom, extraktom ginsenga, faktorima vlažnosti i antioksidansom vitaminom E
Pakiranje: 50 ml, airless pumpica, pakirano u kutiju
Rok trajanja: 18 mjeseci
Prodaja: dm Hrvatska, INTERSPAR

Opis

Energizirajuća krema za lice na bazi kofeina i ginsenga dio je YOUNG BUSINESS WOMAN linije. Krema je prirodni multiaktivni kompleks, lagane hidrantne teksture, s kofeinom, ekstraktom ginsenga, faktorima vlažnosti i  vitaminom E koji koži pomažu obnoviti stanice, povećati čvrstoću i elastičnost te vratiti energiju. Željeni učinci uporabe ove kreme vidljivi su već nakon 10-ak dana, jer krema energizira i revitalizira kožu te joj daje mladenačku svježinu.

Energizirajuća krema sadrži kofein 

Kofein, kao kozmetički sastojak vjerojatno vam je poznat u kremama protiv celulita kao i u kremama za oko očiju, no novija istraživanja ovog sastojaka ističu njegovu korist u kremama za lice. Kofein ima odličan učinak na samu strukturu kože. Jak je antioksidans, potiče cirkulaciju krvi radi čega koža djeluje svježije i kapilare čini manje vidljivima. Pomoću ovog sastojaka krema hrani kožu ne ostavljajući je „masnom“. Koristi se kao dnevna krema, ali isto tako i kao noćna krema.

ULOLA Energizirajuća krema za lice odlično se kombinira s YBW serumom za hidrataciju lica.