PROBIOTIC POKLON PAKET

PROBIOTIC poklon paket sadrži naša tri odlična i korisna proizvoda iz nove ULOLA linije – PROBIOTIC: dnevnu i noćnu kremu za lice, lagani fluidni serum, a sve zapakirano u elegantnoj kutiji s mašnom. Paket, kao i pojedinačni proizvodi, dostupan je samo preko našeg web shopa.

Trenutačno nije u prodaji.

PROBIOTIC URBAN DEFENCE DNEVNA KREMA

  • jača „imunitet“ kože i  pomaže koži da se brže obnovi
  • cijena za pojedinačan proizvod: 99,90 kn / 50 ml

PROBIOTIC INTENSIVE CARE NOĆNA KREMA

  •  ubrzava regeneraciju kože i jača prirodne obrambene mehanizme kože
  •  cijena za pojedinačan proizvod: 99,90 kn / 50 ml

PROBIOTIC FLUID SERUM

  • potiče zaštitnu funkciju kože i bogato hidratizira
  • cijena za pojedinačan proizvod: 99,90 kn / 30 ml

 

Opis

Vanjski zagađivači jedni su od glavnih krivaca za uranjene znakove starenja kože.

PROBIOTIC PAKET & URBANI DETOKS

Ispušni plinovi automobila, tvornice i gradski smog vanjski su zagađivači te jedni od glavnih krivaca za uranjene znakove starenja kože kao i problema povezanima s osjetljivošću kože. Nečistoće iz zraka smanjuju prirodnu mogućnost regeneracije kože.

S većom uporabom tableta, laptopa i pametnih telefona, još smo više izloženi  plavoj svjetlosti koju emitiraju razni ekrani – koja također štetno utječe na našu kožu.

Hladno razdoblje svakako nije dobro za kožu. Iako je utjecaj sunčevog zračenja umanjen, s druge strane tu su vanjski uvjeti poput hladnoće i vjetra te zagrijane prostorije koje isušuju kožu. Kada je proces samoobnove kože narušen, ona je sklona upalama, bore postaju vidljive kao i pigmentacijske mrlje. Upravo zato, naša koža nas moli za kvalitetan DETOKS i zaštitu.

S tom mišlju, ULOLA je nedavno lansirala svoju novu liniju proizvoda koji koriste najnovija istraživanja s područja tehnologije probiotika i imaju zadatak pomoći koži izloženoj zagađenom, urabanom okruženju u samoobnovi, regeneraciji te jačanju njezinog “imuniteta”.

PROBIOTIC PAKET tako postaje odličan dar za svaku urbanu ženu koja želi imati zdrav i njegovan izgled lica. Odličan je dar za majke, prijateljice, poslovne suradnice i klijentice. Slobodno nam se javite za veće količine paketa kao poslovne darove.