FAMILY UNIVERZALNA KREMA

35,00 kn

Family univerzalna krema za svakodnevnu njegu kože lica i tijela cijele obitelji. Namijenjena je svim tipovima kože, od normalne do suhe, hrani i hidratizira, a eterično ulje limuna i mandarine daje joj posebnu svježinu. Biljna ulja i shea maslac dodatno regeneriraju kožu lica i tijela što FAMILY kremu čini izuzetno djelotvornom, primjenjivu za cijelu obitelj kroz sva godišnja doba. Dugotrajnost proizvoda osigurava dodatak ekstrakta ružmarina CO2 koji štiti biljna ulja od oksidacije te samu kremu od dodatnog kvarenja.

Proizvod: prirodna njegujuća krema za lice i tijelo
Sastav: shea maslac, kakao maslac, ekstrakt ružmarina CO2
Eterična ulja: limun, mandarina
Rok trajanja: 12 mjeseci od otvaranja. Čuvati na hladnom i tamnom mjestu.
Pakiranje: 150 ml
Prodaja: ULOLA web shop

Opis

Family univerzalna krema odlična za djecu

Family univerzalna krema ciljano je stvorena za njegu cijele obitelji, jer uvijek je dobro imati jednu takvu prirodnu, višenamjensku kremu u svom domu.

Zahvaljujući mamama koje su nam se javile putem ULOLA Facebook stranice, Family krema pokazala se kao odlična krema koja njeguje nježna lica djece u dobi od 4 do 10 godina koji “ne žele kreme za bebe”, a ne trebaju još teen kreme za njegu lica. Iz njihovog iskustva, doznajemo da krema uspješno rješava i crvenilo i suhoću kože koja se u jesen i zimu stvar po licu i rukama. ULOLA nije radila ispitivanja kreme u tu svrhu, pa je ovo samo preporuka korisnika, a ne službeni ULOLA stav o Family kremi.