FACELIFT SERUM ZA LICE

Facelift serum za lice je prirodni uljni koncentrat za revitalizaciju kože. Visoko vrijedna hladno prešana biljna ulja hidratiziraju, hrane i povećavaju elastičnost suhe kože.  Serum ublažava vidljivosti postojećih bora i aktivno usporava nastanak novih bora. Rezultat je elastična, zategnutija koža koja djeluje mlađe i svježije. Odličan je i kao noćni tretman uz kojeg se budite kao da ste odspavali koji sat duže!

Proizvod: 100 % prirodni uljni serum za lice
Primjena: par kapi seruma nanesite na prethodno očišćenu kožu lica i vrata, ujutro i navečer; pričekajte minutu da se upije prije nanošenja kreme
Sastojci: ulje makadamije, ulje avokada, ulje pšeničnih klica, ulje koštica marelice, eterična ulja geranija i slatke naranče, ružmarin CO2, vitamin E, Cetiol V
Pakiranje: 30 ml, kutija, tamna bočica, čep kao staklena kapaljka za precizno doziranje
Rok trajanja: 24 mjeseca
Prodaja: dm Hrvatska

Kategorije: ,
Opis

Facelift serum za lice – 100 % prirodan uljni koncentrat

Prednost Facelift seruma je što sadrži hladno prešana biljna ulja, kvalitetna kemotipizirana eterična ulja te prirodne aktivne tvari. Proizvod je isključivo prirodnog podrijetla, bez parabena, nije testiran na životinjama niti sadržava umjetna bojila i mirise. Odličan je i kao podloga za mineralni puder. U slučaju da ipak želite serum koji nema uljnu strukturu, predlažemo vam serum za lice iz linije YBW.

Visoko vrijedna hladno prešana biljna ulja hidratiziraju, hrane i povećavaju elastičnost suhe kože. Prirodni E-vitamin svojim dvojakim djelovanjem, sprječava oksidaciju ulja i ima anti-age učinak. Ružmarin CO2 kao izvrstan antioksidans u niskim dozama omogućava stabilnost proizvoda. Odabirom biljnih i eteričnih ulja postignut je kompletan učinak i djelovanje, a prisutnost pojačivača apsorpcije Cetiola V ubrzan je prodor ulja kroz kožu.