FACELIFT KREMA ZA VRAT I DEKOLTE

79,90 kn 63,90 kn

Krema za vrat i dekolte s moćnim sastojkom – ekstraktom shiitake gljiva ACTIFCOL™ –  pridonosi vidljivo pomlađenom tenu i zategnutoj koži s više elastičnosti te umanjenim borama vrata i dekoltea. Kako s godinama dolazi do smanjene produkcije kolagena i elastina, koža vrata gubi gipkost i elastičnost, nabori postaju sve dublji, a koža obješena. Kod mlađe populacije se ranije počinju javljati nabori na vratu radi tzv. “tech-neck” problema. Ekstrakt shiitake gljiva ACTIFCOL™ ima sposobnost pojačavanja sinteze kolagena kao i poboljšanja njegove kvalitete, istodobno ga štiteći od propadanja.

Proizvod: krema za vrat i dekolte s ekstraktom shiitake gljiva
Djelovanje: povećava elastičnost te hrani i zateže tretirano područje vrata i dekoltea
Primjena: kremu nanijeti na prethodno očišćenu kožu vrata i dekoltea
Sastojci: vitamin E, ulja jojobe i marelice, ekstrakt shiitake gljiva ACTIFCOL™
Pakiranje: 50 ml, airless pumpica, pakirano u kutiju
Rok trajanja: 18 mjeseci
Prodaja: trenutačno nije u prodaji

57 na zalihi

Kategorije: ,
Opis

ULOLA Krema za vrat i dekolte & ekstrakt shiitake gljiva ACTIFCOL™

U kremi za vrat i dekolte, pored vitamina E, ulja jojobe i marelice te ostalih brojnih kvalitetnih prirodnih sastojaka, našao se taj svjetski priznat sastojak ekstrakt shiitake gljiva pod nazivom ACTIFCOL™. Već nakon nekoliko tjedana uporabe ove kreme, koža vrata će biti zategnutija, bore i nabori manje vidljivi.

Kolagen je ključan protein u našem tijelu i čini 75% naše kože! Kao odraz prisustva zdravog kolagena, dobivamo mladu, čvrstu i elastičnu kožu. Proizvodnja kolagena i elastina s godinama se smanjuje. Iako se sinteza kolagena odvija tijekom cijelog našeg života, i cilj joj je zamjena oštećenog kolagena, s godinama ovaj proces traje duže i obnova kolagena je sve slabija. Posljedica svega navedenog su dehidrirana, opuštena i naborana koža.

U zemljama daleke Azije shiitake gljive su od davnina poznate po snažnim ljekovitim svojstvima. Nazivaju ih eliksirom života kao i carskim gljivama. Običavali su ih jesti kineski carevi kako bi živjeli duže i izgledali mlađe, čime se već tada otkriva njihov anti-age učinak.

Novija otkrića samo im još više idu u prilog. Zahvaljujući spajanju bogate istočnjačke tradicije i znanosti, dobivamo iz tih moćnih saveznika zdravlja i ljepote njihov ekstrakt.

ACTIFCOL™  ima sposobnost pojačavanja sinteze kolagena kao i poboljšanja njegove kvalitete, istodobno ga štiteći od propadanja. Upravo to ovu kremu čini vrlo poželjnim kozmetičkim proizvodom svima onima koji žele utjecati na izgled kože na područja vrata i dekoltea.