DIABETICA MASLAC ZA TIJELO

49,90 kn 39,90 kn

DIABETICA maslac za tijelo i stopala svojom lako mazivom strukturom štiti i omekšava suhu kožu tijela i stopala te pruža osjećaj ugode. Eterično ulje ružmarina potiče cirkulaciju, a sinergija eteričnih ulja kadulje i limuna djeluje blago antiseptično. Macerat nevena u bademovom ulju bogatu tvarima koje djeluju protuupalno sprječava iritaciju i crvenilo kože, dok pčelinji vosak omogućava stvaranje tankoga filma na koži što sprječava isušivanje.

Proizvod: hranjivi maslac za tijelo i stopala
Djelovanje: 
hrani  suhu kožu i trenutačno stvara osjećaj ugode,  potiče cirkulaciju, djeluje blago antiseptično
Primjena:
nanijeti po potrebi i pričekati da se upije
Sastojci:
macerat nevena u bademovom ulju, pčelinji vosak, vitamin E, eterično ulje ružmarina, kadulje i limuna
Pakiranje: 180 ml
Rok trajanja: 24 mjeseca uz čuvanje na tamnom i hladnom mjestu, 8 mjeseci od otvaranja
Prodaja: određene ljekarne (Medika distribucija)

Opis

DIABETICA maslac za tijelo velika je pomoć u njezi suhe i izrazito suhe kože tijela kao i stopala.

Zbog poremećaja rada žlijezda lojnica i znojnica, problema u mikrocirkulaciji, koža dijabetičara je izrazito suha, tanka, osjetljiva, sklona perutanju, često zateže i svrbi, a nokti su lomljivi.
Svakodnevnom pravilnom njegom kvalitetnom prirodnom kozmetikom ti se problem mogu bitno ublažiti. Uz održavanje higijene, naročito je važno kožu nahraniti, potaknuti cirkulaciju i vratiti vlažnost. Posebno pozornost valja posvetiti njezi stopala za što je ovaj maslac uistinu odličan.

DIABETICA maslac za tijelo – prodaja

ULOLA ima ugovor s veledrogerijom Medika koja opskrbljuje gotovo sve ljekarne u Hrvatskoj. U slučaju da ne nalazite DIABETICA proizvod u ljekarni, možete zamoliti ljekarnika da vam ga naruči uz napomenu Medike kao distributera.