DIABETICA KREMA ZA STOPALA

49,90 kn 39,90 kn

Krema za stopala namijenjena je za njegu i preventivnu njegu suhe te izrazito suhe i prhutave kože stopala, česte u dijabetičara. Potiče regeneraciju i popravlja strukturu kože. Eterično ulje cedra pospješuje prokrvljenost te otklanja osjećaj umornih nogu i stopala, a dodatkom eteričnog ulja limuna krema djeluje i blago antiseptično.

Proizvod: hranjiva krema za stopala 
Djelovanje:
popravlja strukturu kože i vraća vlažnost, potiče obnovu kože
Primjena:
nanijeti po potrebi i pričekati da se krema upije
Sastojci:
macerat nevena u bademu, shea-maslac, vitamin E, eterično ulje limuna i cedra
Pakiranje: 150 ml tuba
Rok trajanja: 24 mjeseca uz čuvanje na tamnom i hladnom mjestu, 8 mjeseci od otvaranja
Prodaja: određene ljekarne (Medika distribucija)

Opis

DIABETICA krema za stopala – stvorena za posebno suha stopala koja trebaju trenutačnu ugodu i dugotrajno zaštitu.

Zbog poremećaja rada žlijezda lojnica i znojnica, problema u mikrocirkulaciji, koža dijabetičara je izrazito suha, tanka, osjetljiva, sklona perutanju, često zateže i svrbi, a nokti su lomljivi.
Svakodnevnom pravilnom njegom kvalitetnom prirodnom kozmetikom ti se problem mogu bitno ublažiti. Uz održavanje higijene, naročito je važno kožu nahraniti, potaknuti cirkulaciju i vratiti vlažnost. Posebno pozornost valja posvetiti njezi stopala. Iz iste linije imamo u ponudi i maslac za njegu tijela i stopala. 

DIABETICA krema za stopala – prodaja

ULOLA ima ugovor s veledrogerijom Medika koja opskrbljuje gotovo sve ljekarne u Hrvatskoj. U slučaju da ne nalazite DIABETICA proizvod u ljekarni, možete zamoliti ljekarnika da vam ga naruči uz napomenu Medike kao distributera.