ULOLA prirodnu kozmetiku proizvodimo prema
tradicionalnoj recepturi, od prirodnih sastojaka
mediteranskog podneblja

ULOLA prirodnu kozmetiku proizvodimo prema tradicionalnoj recepturi, od prirodnih sastojaka mediteranskog podneblja. Koristimo zdrave sastojke poput maslinovog, palminog i kokosovog ulja, meda, gline, pčelinjeg voska, mlijeka, maka, lavande, ružmarina, naranče, cimeta jer što čini tijelo zdravim nezamjenivo je u obnovi i prehrani kože – najvećeg i najosjetljivijeg organa.

BREND ULOLA

Brend Ulola nastao je 2002. godine kao rezultat želje da prirodu i duh Mediterana te zdrave mediteranske prehrane iskoristimo za njegu kože. Sam naziv  ‘ulola’ na sanskrtu znači ‘veliki val’, što asocira na snagu prirode.

TEHNOLOŠKI KRITERIJI

Ulola je uspostavila proizvodnju na visokim tehnološkim kriterijima i zadržala tradiciju u svojim proizvodima uz korištenje najnovijih znanstvenih spoznaja o farmakopejskim djelovanjima aktivnih supsatanci u proizvodima (eteričana ulja, bazna ulja i sl.) te prozvodnju održava na visokim standardima

PROIZVEDENO U HRVATSKOJ

Ulolini proizvodi proizvedeni su u Hrvatskoj po načelima održivog razvoja, odnosno razvoja koji zadovoljava potrebe današnjice, a ne ugrožava potrebe budućih generacija i odnosi se odgovorno prema okolišu, društvu i nama samima (prirodni proizvodi, reciklirajuća ambalaža, pravilna manipulacija otpadom). Te ih karakteristike razlikuju od 96% kozmetičkih proizvoda na hrvatskom tržištu.

AMBALAŽA

Primjenili smo nove tipove ambalaže, netipične za kozmetičku industriju. Proizvodi su pakirani u ambalažu prehrambene kvalitete koja zadovoljava najviše standarde zadržavanja svježine i kakvoće kozmetike što je važno za očuvanje prirodnih sastojaka (jer se radi o prirodnim proizvodima).

Galerija proizvodnje

Na međunarodnom natjecanju za design – The 2006 Summit Creative Awards (SAD) dizajn Ulola proizvoda osvojio je nagradu “Silver Award”. Nagrada je dodijeljena u kategoriji “Packaging–Series or Campaign” za ambalažu Ulola prirodnih sapuna i kupki- agencija Elevator

U želji da korisnicima ponudimo cjelokupan asortiman prirodnih proizvoda za njegu tijela, ponudu stalno obogaćujemo novim proizvodima i  svi proizvodi su prirodnog porijekla

Koža je kao najveći organ tijela odgovoran za našu ljepotu, dodir, užitak, senzualnost te prilično vjerno iskazuje naš životni stil i govori o našim navikama. Ulola se bavi proizvodnjom isključivo prirodnih kozmetičkih proizvoda za njegu tijela: soli za kupanje, sapuna, peelinga i maslaca za tijelo, kupki, krema za tijelo i lice.

Nudimo visoko kvalitetne hrvatske proizvode koji se stvaraju na tradicionalan način – kako se to prije radilo na području cijelog Mediterana, odnosno, Dalmacije. Tako pripravljeni proizvodi zadržavaju sve najvažnije sastojke poput glicerina, eteričnih ulja, gline, meda…

Podaci tvrtke

ULOLA društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge. Skraćeni naziv: Ulola d. o. o. OIB 53575159503; Jure Kaštelana 19, 10 000 Zagreb; upisana je u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS 080758016. Račun društva otvoren je kod Zagrebačke banke d.d., Zagreb, HR0823600001102302115 i kod Privredne banke d.d. Zagreb HR8923400091110469177. Temeljni kapital iznosi 21. 000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti. Tvrtku samostalno i pojedinačno zastupa Vendi Rogulić, predsjednica uprave.