ULOLA MEN krema za lice snižena na 49,90 kn do kraja studenog

Prirodna ULOLA MEN hidrantna krema s anti-age učinkom snižena je do 30. studenog na 49,90 kn, što je ušteda od 30 kuna. ULOLA na taj način želi obilježiti MOVEMBER i potaknuti muškarce da o svom zdravlju brinu i kroz korištenje prirodne kozmetike – jer sve što nanesemo na kožu, vrlo brzo se nađe i u našem tijelu. Pročitajte više o tome kako smo još obilježili Movember

Ova hidratantna krema ublažuje vidljivost postojećih bora i usporava stvaranje novih, optimalno hrani, vlaži te štiti kožu od štetnih vremenskih utjecaja kao i suhog i pregrijanog zraka zatvorenih prostora. Sadrži ulje avokada, makadamije, ploda divlje ruže, ameliox, vitamin E te eterična ulja limuna i himalajskog cedra.

KUPI OVO ODLIČNU KREMU!

Što je to Ameliox, kakav je to čaroban sastojak ULOLA MEN kreme za lice?

Ameliox je kombinacija dipeptida Carnosina koji sprečava stvaranje bora učvršćivanjem kalogena i liposomskog ekstrakta sikavice (Silybum marianum), antioksidansa koji usporava starenje kože i stvaranje bora, a sastojak je i na ULOLA anti-age Facelift linije.

 

ULOLA MEN linija dostupna je putem našeg web shopa i  sastoji se od:

  • Prirodni šampon za jačanje kose: Limun & cedar, 55,00 kn / 150ml
  • Prirodni balzam poslije brijanja: Menta, limun & cedar, 39,90 kn / 75 ml
  • Prirodni sapun: Limun & cedar, 22 kn / 100 g
  • Prirodna hidratantna krema protiv bora, 79,90 kn (sada 49,90 kn) / 50 ml

Uvjeti dostave ULOLA web shopa

Svaki naručeni Ulola proizvod dostavit ćemo unutar 2 do 4 radna dana na željenu adresu dostave (isključivo na području Republike Hrvatske). Dostavu proizvoda možete očekivati radnim danim od 8 do 17 sati . Dostavu će obavljati za to zadužena kurirska služba. Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi dostavljač mogao nazvati vas i dogovoriti isporuku u slučaju da je adresa pogrešna. Ne zatekne li vas dostavljač na adresi, ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Poštarinu plaća kupac u iznosu od 25,00 kuna, u slučaju da je cijena proizvoda manja od 250,00 kn. Kada iznos naručenih proizvoda prelazi cijenu od 250,00 kn, dostava se ne naplaćuje. Trošak dostave je vidljiv na vašoj narudžbi tijekom kupnje kao i na računu kojeg ćete dobiti. Pročitajte i ostale uvjete korištenja ULOLA web shop trgovine.

KUPI OVO ODLIČNU KREMU!