Pareo na dar za kupnju 3 ULOLA proizvoda!

 Za vašu kupnju minimalno 3 ULOLA proizvoda putem web shopa, s tim da jedan svakako treba biti iz linije YBW, darujemo vam  pareo veselog, cvjetnog uzorka. Ponuda traje od petka 20. srpnja do nedjelje 5. kolovoza 2018. godine. Uživajte u ljetu, uživajte u ULOLI!

U prekrasnim, cvjetnim pakiranjima ULOLA vam predstavlja svoju novu liniju proizvoda YOUNG BUSINESS WOMAN (YBW). Proizvodi su namijenjeni aktivnim ženama u životnoj dobi od 20 do 40 godina koje žele revitalizirati svoju kožu lica i postići da ona izgleda osvježeno, zdravo, zategnutije i mlađe. Linija sadrži: Energizirajuća krema za lice, 79,90 kn i Serum za lice – hidratacijski booster, 79, 90 kn

Pareo na dar – mogu li birati? Što ako naručim 6 proizvoda?

U ponudi je šest modela pareo-haljine (na fotografiji), univerzalne veličine: ciklama, bijeli, plavi, zeleni, žuti i crveni pareo. U prostoru poruke (unutar web shopa) slobodno istaknite boju koju želite, no sve ovisi o količini koju imamo – tako da ne možemo garantirati da ćete željenu boju parea uistinu i dobiti, ali svakako ćemo se potruditi udovoljiti vam. Što ako u jednoj narudžbi naručite 6 ULOLA proizvoda i da su svakako 2 iz linije YBW? Naravno: šaljemo 2 parea na vašu adresu! 😉

Ono što je najvažnije: nećete pogriješiti kupujući i koristeći ULOLU – mi smo hrvatska, prirodna kozmetika. Mnogi naši proizvodi se u svojoj izradi oslanjaju na tradicinalnu recepturu, ali kako bismo postigli željene rezultate u njezi kože – koristimo i zadnju riječ istraživanja i ubacujemo prirodne ekstrakte. Uživajte u svojoj koži – uživajte u ljetu i ULOLI!

VAŽNE NAPOMENE:

– dostava stoji 25,00 kn, a gratis je za narudžbe iznad 250 kn. Više: uvjeti korištenja
– Nitokris paste nisu u ovoj akciji.
– ponuda se odnosi na adrese unutar Republike Hrvatske.

Hvala vam što nas podržavate putem Facebooka i Instagrama na kojem vas redovito darujemo našim proizvodima putem kreativnih darivanja.