Krema za jaja – novi je proizvod ULOLE povodom Movembera

krema za jaja ULOLA

Krema za jaja je novi proizvod ULOLA prirodne kozmetike koji nosi važnu poruku: brigu o njezi muškog intimnog područja i brigu o zdravlju testisa.

Kako bi se pridružila Movemeberu i podizanju svijesti o važnosti redovitih pregleda testisa i prostate, početkom studenog ULOLA predstavlja prirodnu kremu za njegu osjetljive kože muškog intimnog područja: krema za jaja. Ova mirišljava krema narančaste boje njeguje, obnavlja i štiti osjetljivu kožu. Vrlo je korisna nakon brijanja intimne zone jer ublažava iritacije i crvenilo. Ne sadrži parabene, silikone ni umjetna bojila te nije testirana na životinjama.

Krema je u prodaji samo putem ULOLA web shopa po promotivnoj cijeni od 34,90 kn (75 ml).

Što je Movember?

Movember je globalni pokret koji je krenuo prije 15-ak godina iz Australije. Riječi moustache (brk) i November (studeni) spojene su u riječ “Movember”, a predstavlja akciju koja okuplja iznimno velik broj muških poklonika spremnih prihvatiti izazov puštanja brkova u studenom. Cilj Movembera je upozoriti na važnost borbe protiv raka prostate i testisa, ali i drugih bolesti primarno vezanih uz mušku populaciju.

Simbolika narančaste boje

Specifičnu narančastu boju ovoj kremi daje provitamin A, važan za njegu kože. Zašto ta boja? Koja je simbolika? Narančasta boja simbolizira ravnotežu između duha i libida: crvena je puna energije i stimulacije, boja ljubavi, a žuta je odgovorna za sreću i veselje – koje imamo samo ako smo zdravi. Koža izgleda vrlo privlačno i zdravo nakon mazanja s ovom kremom (ima nešto u toj boji… a vi provjerite što!).

Krema za jaja – idealan dar za pravog muškarca!

Krema hrabro nosi ime „Krema za jaja“ – što je zapravo bio radni naziv koji nam se toliko svidio da ga nismo htjeli mijenjati. Neke će nasmijati, neke iznenaditi – ali vjerujemo kako će mnogi prepoznati kremu i kao zanimljiv dar. Kupite kremu preko ULOLA web shopa po promotivnoj cijeni od 34,90 kn (75 ml).

Tijekom studenog kremu darujemo Facebook pratiteljima i pratiteljicama putem kreativnih darivanja. Niti ne sumnjamo da će naše pratiteljice znati kome će i zašto darovati ovu kremu!
Cilj nam je potaknuti svijest o važnosti samopregleda testisa kao i redovite liječničke kontrole testisa i prostate.

Pratite nas na Facebooku i sudjelujte u darivanju!