ULOLA Facelift linija – snažna protiv bora

ULOLA Facelift linija posebno je stvorena za one koji drže do prirodne kozmetike, a ujedno žele vidljive rezultate poput svježijeg izgleda lica, poboljšane teksture kože, zategnutosti i umanjenih bora.

Iako svaka godina života donosi neku ljepotu, neka nova događanja i spoznaje, teško nam je pobjeći od činjenice da se uistinu osjećamo puno mlađe nego što to pokazuju naši podaci na osobnoj. Zvuči vam poznato? Stoga ne čudi naša potreba da ublažimo bore koje nam se s godinama javljaju pogotovo ako to činimo jednostavnim ritualima poput nanošenja dnevne i noćne kreme ili kvalitetnog seruma.

Ulola osvrtVjerujemo da se do sada već čuli za našu FACELIFT liniju za koju s razlogom ističemo kako je ona “prirodna aleternativa botoxu”. Primamo dosta vaših poruka i komentara i putem Facebooka u kojima s nama dijelite svoja zapažanja. Hvala vam na tome.

U čemu je tajna ULOLA Facelift linije?

Otkrit ćemo vam ono osnovno: sve tri kreme iz ove linije sadrže Ameliox koji svoje djelovaje u kremama pokazuje nakon 4-og tjedna korištenja. Naime, ništa ne djeluje preko noći, ali znate i sami kako nam svima dani jure te ćete, zapravo, vrlo brzo osjetiti rezultate.

Što je to Ameliox, kakav je to čaroban sastojak?

Ameliox je kombinacija dipeptida Carnosina koji sprečava stvaranje bora učvršćivanjem kalogena i liposomskog ekstrakta sikavice (Silybum marianum), antioksidansa koji usporava starenje kože i stvaranje bora. Osim Amelioxa, kreme sadrže hladno prešana biljna ulja avokada, ploda divlje ruže, makadamije i pšeničnih klica te eterična ulja geranija, naranče i limuna. Sinergijski, ovi sastojci djeluju učinkovito na njegu i hidrataciju kože lica, vrata i područja oko očiju.

Zahvaljujući visoko vrijednim prirodnim sastojcima od kojih je najpoznatiji revolucionarni Ameliox, Ulola Facelift linija intenzivno hidratizira i regenerira kožu, ublažava bore te sprječava njihov prerani nastanak.

Facelift linija –  je li za mene?

Facelift linija je namijenjena onima koji se suočavaju već i s prvim borama, iznad neke 26. godine života, jer svi imamo mimičke bore, ali svakako i zrelijoj koži. U praksi se pokazuje kako je krema za oko očiju uistinu za sve, a što se tiče dnevne i noćne kreme koje su hidrantnije, one su više namijenjene za suhu kožu i miješanu kožu.

Serum za lice – kako ga koristiti?

Serum za lice, 100% prirodni uljni koncentrat za revitalizaciju, također je odličan za hidrataciju kože.Donosimo vam neke savjete iz prakse:

  • prije nanošenja krema, pustite da serum djeluje 10-ak minuta i da se dobro upije
  • suhoj koži brzo postaje neizostavan dio njege i veliki “prijatelj”
  • mješovita koža ga također voli, ali se ponekad “odriče” kreme za lice i serum bude dovoljan (noćna njega, npr.)
  • imate li masni tip kože, tada je serum za lice dovoljan i ne trebate nanositi kreme za lice (recimo, za noćnu njegu)
  • prema iskustvima naših korisnica, odličan je kao podloga za mineralne pudere

Kreme i serum iz Facelift linije dostupni su i u dm-u, a svakako i preko našeg webshopa. Uskoro ćemo vam predstaviti i novi proizvod iz ove linije – vjerujemo da će vam se jako svidjeti, ali za sada neka ostane malena tajna o čemu se radi.