Darujemo vam Božićni sapun za on-line kupnju iznad 100 kn!

Božićni sapun na dar

Darujemo vam Božićni sapun u vrijednosti od 22,44 kn za vašu on-line narudžbu ULOLA proizvoda u minimalnoj vrijednosti od 100 kuna.

Naručite li ULOLA proizvode u vrijednosti od 250 kuna i više, u vašem paketu će se naći dva božićna sapuna koja božanstveno mirišu. Ova ponuda vrijedi za sve kupnje nakon 17 sati u utorak 19. prosinca pa sve do ponoći 31. prosinca 2017. godine ili do isteka zaliha (javit ćemo vam putem našeg Facebooka kao i weba).

GRATIS DOSTAVA: preuzimamo trošak dostave za narudžbe iznad 250 kuna za područje Republike Hrvatske (ova gratis dostava je naša stalna ponuda).

Veliko ULOLA božićno sniženje je upravo u tijeku, posjetite ULOLA WEBSHOP.  A zašto biste poželjeli ugodno tuširanje uz mirišljavi i pjenušavi Božićni sapun, doznajte u nastavku.

Božićni sapun – naranča, cimet & klinčić

Izuzetno zanimljiva kombinacija sapuna i kreme opojnog božićnog mirisa.

Sapun je cijenjen zbog svoje pikantne i osvježavajuće slatke, ali ujedno i opore arome. Eterično ulje naranče djeluje osvježavajuće, potiče dobro raspoloženje, a cimet kao poznati afrodizijak je pikantnog mirisa koji razbuđuje, djeluje antibakterijski i antivirusno te proizvodi efekt zagrijavanja kože zbog čega se koristi u raznim aromaterapijskim tretmanima. Kruta krema u sapunu štiti, hrani i omekšava kožu te joj vraća svježinu i vlagu, a dodatak eteričnog ulja klinčića dezinficira i djeluje antiseptički.

Cijena: tijekom ove ponude, kruti Božićni sapun od 100 g je moguće kupiti po cijeni od 22,44 kn