Akcije

Darujemo pareo za narudžbe iznad 100 kn!

Povodom izrade naših novih web stranica i web shopa, odlučili smo darovati vas za narudžbe iznad 100 kn cvjetnim pareom.

Naručite li preko ULOLA web shopa  proizvode u minimalnoj vrijednosti od 100 kn, darujemo vam pareo. U jednoj narudžbi, bez obzira na visinu iznosa, moguće je ostvariti pravo samo na jedan pareo.  Akcija traje u razdoblju od 9. do 31. srpnja 2019. godine (produženo od 1. do 31. kolovoza). Zadržavamo pravo da akciju završimo i ranije u slučaju da ponestane pripremljeni broj parea, o čemu biste bili obaviješteni upravo u ovoj novosti kao i putem Facebook stranice ULOLA.

Prije kupovanja u web shopu, svakako je mudro pročitati Uvjete kupovine, ali izdvojit ćemo za vas neke od važnijih točaka:

  • cijena dostave od 39 kn jednaka je za cijelo područje Republike Hrvatske bez obzira na težinu, volumen paketa ili adresu kupca
  • za iznos narudžbe iznad 250,00 kn dostava je BESPLATNA
  • plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se ostvariti na jedan od sljedećih načina:
    a) plaćanje pouzećem – roba se plaća po dostavi od strane ekspress kurirske službe. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.
    b) plaćanje kreditnim karticama sustavom T-com/Payway
  • Za naplatu kreditnih kartica web shop Ulola koristi usluge tvrtke T-com Payway i ovlaštene banke, koja enkripcijom štiti povjerljive podatke.

U slučaju ikakvih problema, sugestija i slično, javite nam se na  01 5619 843  ili na pišite na ulola@ulola.com. Ugodnu, zabavnu i korisnu kupnju želi vam ULOLA tim!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *