ULOLA predstavlja: 100 % prirodni FACELIFT SERUM ZA LICE

Ulolin Facelift serum za lice je 100% prirodni uljni koncentrat koji dubinski hrani i obnavlja kožu, ublažava postojeće bore i usporava stvaranje novih. Serum sadrži hladno prešana ulja koštice marelice, makadamije, avokada, pšeničnih klica te eterična ulja geranija i slatke naranče, ružmarin CO2, prirodni vitamin E i cetiol V koji su, svaki na svoj način, zaslužni za fantastične rezultate vidljive i samo nakon 10 dana korištenja seruma. Od sredine ožujka: proizvod je dostupan u dm-u!

Što su serumi i zašto ih volimo?

Serumi su proizvodi lagane, uljne ili gelaste teksture koji sadrže visoke koncentracije određenih aktivnih sastojaka, a namijenjeni su njezi kože lica. Predstavljaju intenzivan tretman koji pomaže da se brzo postignu vidljivi učinci.
Serumi prodiru dublje u kožu od krema te ujedno pojačavaju i djelovanje same kreme. Upravo to je razlog zašto žene vole serume – nakon što ih po prvi put otkriju rijetko koja žena će svoju njegu lica nastaviti bez kvalitetnog seruma.

100 % prirodno, 100 % učinkovito!

Ulola kozmetika plod je velike ljubavi i umijeća, napravljena od visoko kvalitetnih i hranjivih sastojaka mediteranskog podneblja tako da su se samo najvrsnije biljke našle i u ovim bočicama Facelift seruma.
Ulola Facelift serum za lice je isključivo prirodnog podrijetla, bez parabena, nije testiran na životinjama niti sadržava umjetna bojila i mirise. Pogledamo li u njegov sastav, ne čudimo se njegovom snažnom djelovanju.

Sastav i uporaba

Prednost Ulola seruma za lice je što sadrži hladno prešana biljna ulja, kvalitetna kemotipizirana eterična ulja te prirodne aktivne tvari.

Visoko vrijedna hladno prešana biljna ulja imaju funkciju hidratiziranja, ona hrane i povećavaju elastičnost suhe kože. Ulje pšeničnih klica ima mnogo ljekovitih svojstava, a puno je vitamina B i E, kalcija i proteina te je moćan antioksidans koji štiti stanice od ultravioletnih zraka i stresa koji donosi okoliš. Ulje koštice marelice bogato je vitaminima i mineralima te je kao takvo dobro za njegu kože lica, naročito suhe, delikatne, prerano ostarjele i upaljene kože.
Eterična ulja geranija i slatke naranče na koži djeluju tako da uravnotežuju lučenje sebuma, čiste masnu kožu te djeluju kao antiseptik. Ponekad iznenađuje kako ulja, kao masna tvar, uravnotežuju lučenje sebuma, ali istraživanja su pokazala da je to upravo slučaj s navedenim uljima!
Ružmarin se u kozmetičkim proizvodima koristi za uklanjanje akni i crvenila, poboljšava cirkulaciju i smanjuje pojavu pucanja kapilara i proširenih vena, odnosno on služi kao izvrstan antioksidans koji u niskim dozama omogućava stabilnost proizvoda.
Prirodni vitamin E ima dvojako djelovanje; sprječava oksidaciju ulja i ima anti-age učinak, odnosno omogućuje stanicama najdinamičniju prirodnu regeneraciju.
• Odabirom biljnih i eteričnih ulja postignut je kompletan učinak i djelovanje, a prisutnošću prirodnog pojačivača apsorpcije „cetiola V“ ubrzan je prodor ulja kroz kožu.
Rezultat je serum koji omekšava kožu, hrani ju, obnavlja stanice, zadržava vlagu te aktivira izmjenu tvari, a nakon primjene, koža je satenski meka.

Serum se nanosi na prethodnu očišćenu kožu lica i vrata, ujutro i navečer. Zbog vrlo zahvalne teksture dovoljno je samo nekoliko kapljica seruma te se može koristiti kao podloga, ali i samostalno.

Gdje se serum može kupiti?

Serum potražite u dm-u! Možete ga kupiti preko Alternativa web-shopa kao i u ljekarnama PRIMA PHARME: Kišpatićeva 12, Zagreb (u krugu bolnice Rebro); Pakoštanska 5, Zagreb u sklopu tržnice Jarun). Preporučena maloprodajna cijena je 96,00 kn.

Zabljesnite i vi uz Ulola Facelift serum za lice!