Šećerne paste za depilaciju Nitokris

nitokris

Šećerne paste za depilaciju Nitokris vrhunske su kvalitete, napravljene su od 100% prirodnih sastojaka te su prvenstveno namijenjene kozmetičkim salonima za profesionalnu uporabu, ali s malo spretnosti, odlične su i za kućnu njegu. Rok trajanja im je godinu dana. Dolaze u pakiranju od 1200 grama i cijena po pakiranju je 200 kn. Postoje i posebne ponude pomoću kojih možete uštedjeti (3 + 1 gratis, 5 + 2 gratis).

Nitokris paste

Šećerne paste i njihove prednosti: 10 najbitnijih prednosti egipatske depilacije u odnosu na vosak:

1. 100% prirodna bez aditiva, konzervansa, ljepila i bojila te stoga odgovara i ženama s izuzetno osjetljivom kožom.

2. Maksimalno čista, ispire se u trenu mlakom vodom. Ne uništava namještaj, odjeću i pod.

3. Gotovo bezbolna. Ne pirjanja za kožu već samo za dlačice i zbog toga je idealna za osjetljiva područja jer ne izaziva crvenilo, prištiće i iritaciju. Već nakon sat vremena moguće je kožu izlagati suncu ili koristiti solarij.
4. 100% higijenska. Bakterijama je nemoguće razvit se u šećernoj pasti jer je šećer prirodan konzervans s neograničenim rokom trajanja.

5. Djeluje protuupalno i antialergijski. Limun ostavlja ten blistavim i sjajnim. Peeling kojeg vrši prirodan šećer ostavlja kožu nježnom i poput satena mekom na dodir.

6. Uklanja dlačice u prirodnom smjeru – smjeru rasta dlačica. Nema lomljenja ni urastanja. Također pomaže u uklanjanju prethodno uraslih dlačica klasičnim voskom i eliminira svako nastajanje novih.

7. Metoda s vremenskim trajanjem od 5-6 tjedana do nove depilacije.

8. U konačnici dovodi do smanjenja broja dlačica.

9. Uklanja dlačice izrasle nakon 2-3 dana (3 mm).

10. Bez ikakvih nuspojava moguće je depilirati područja zahvaćena proširenim venama, ekcemima i psorijazom, te izrazito osjetljivu kožu sa slabim tonusom.

 

Jedini nedostatak ove depilacije je što vremenski traje malo duže od klasične depilacije voskom.