Ulola filozofija

Facelift vizual

Koliko često vam je pala na pamet ideja da jednostavno otputujete? Barem na kratko. U svoju mirnu oazu, na otok, osluškivati prirodu, šetati poljima, rukom lagano prolaziti po travkama lavande dok vam miris ostaje na ruci… Možda vam ne možemo ponuditi odlazak u tu oazu, ali vam nudimo dio te oaze na vašoj koži u Ulola proizvodima.

Nisu namijenjeni samo onima koji su svakodnevno izloženi stresu, nego svima koji žele dio prirode imati sa sobom, ali posebno će biti privlačna ekološki svjesnim ljudima. Vodeći se time pokušali spojiti tradiciju (proizvod) s vremenom u kojem živimo (dizajn) pazeći pri tom da i načinom prezentacije i ambalažom zadržimo ekološku komponentu. Osim atraktivnog dizajna, nagrađena ambalaža karakteristična je i po inovativnosti.

Zbog potpuno prirodnih sastojaka proizvodi su pakirani u hermetički zatvorenu ambalažu prehrambene kvalitete koja garantira sigurno očuvanje prirodnih svojstava. Ulola kozmetika plod je velike ljubavi i umijeća, napravljena od eteričnih i biljnih ulja, organskih maslaca, meda i pčelinjeg voska, mediteranskog bilja, čokolade, voćnih i cvjetnih esencija, najfinijih ulja i „darova“ prirode našeg podneblja kao što su: maslinovo ulje, eterična ulja lavande, ružmarina, naranče, meda, pčelinjeg voska, glina, alge… I na kraju, ne zaboravimo – ljepota dolazi iznutra. Naravno, mislimo na ljepotu duha ali i više od toga.

Hranite li svoju kožu iznutra unosom vitamina i minerala iz hrane, ako pijete puno kvalitetne vode i dovoljno spavate, učinit ćete puno za ljepotu, a dodatno ćete je istaknuti koristeći prirodne Ulola preparate jer, priznat ćete, onaj posebni sjaj ipak čini razliku ljepšega od lijepog.