Nagrade i priznanja

Nagrade

  • Ambalaža – Na međunarodnom natjecanju za design – The 2006 Summit Creative Awards (SAD) design ambalaze tvrtke Ulola iz Zagreba osvojio je nagradu “Silver Award”. Nagrada je dodijeljena u kategoriji “Packaging–Series or Campaign” za ambalažu Ulola prirodnih sapuna i kupki.
  • Partner za preporučit – Preporuka ministra gospodarstva
  • Web dizajn – Na festivalu FESTO 2002. u Opatiji dobile nagradu «Zlatno zvono» – Za najbolji web dizajn te glavnu nagradu na međunarodnom festivalu Magdalena 2003.
  • Stalna članica tzv. “Bijele liste” – popis tvrtki koje svoje proizvode ne testiraju na životinjama.
  • Glas korisnika: s net-a – www.sanghayoga.hr

Nažalost, u Hrvatskoj nemamo puno izbora provjerenih proizvoda prirodne kozmetike, no srećom onih nekoliko dostupnih među najkvalitetnijima su, kao primjerice Dr. Hauschka, u čijoj ponudi je od nedavno i dekorativna kozmetika, ili danski Urtekram. Hrvatski proizvodač Ulola proizvodi kvalitetne prirodne sapune, maslace i pilinge za tijelo. Upravo stoga što proizvodači (provjerene) prirodne kozmetike koriste certificirana bazna i eterična ulja i ne koriste konzervanse kako bi produljili vijek trajnosti svojih proizvoda, ti su proizvodi često nešto skuplji, što nije slučaj sa Ulolom.